У спецсхроні іномарки наш співвітчизник приховав три сотні пачок сигарет трьох ТМ

У спецсхроні іномарки наш співвітчизник приховав три сотні пачок сигарет трьох ТМ
І впевнено рушив через "зелений коридор" на українсько-угорському кордоні.

 

Вчора в зоні митного контролю митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне вивезення з України тютюнових виробів. Цигарки намагався вивезти наш співвітчизник автомобілем «HYNDAI TERRACAN» іноземної реєстрації.

Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений  коридор». При усному опитуванні він заперечив наявність товарів,  в тому числі тих що підлягають декларуванню, а також повідомив що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.

На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами працівники митниці прийняли рішення провести поглиблений митний огляд. Відтак у спеціальному тайнику транспортного засобу митники виявили приховані від митного контролю 317 пачок тютюнових виробів, торгової марки «LM», «BOND», «ROTHMANS» з акцизними марками України.

Таким чином, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників).

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України товари – безпосередні предмети порушення митних правил – тютюнові вироби (вартістю 7373 грн) та транспортний засіб, вартістю 70500 тис. грн, вилучено до рішення суду.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

 

31 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів