Тепер з отцем Сидором можна буде поговорити не лише в церкві

Він відкрив приймальню на площі Кирила і Мефодія

 

Днями в обласному центрі за адресою площа Кирила і Мефодія 7, що на розі вулиці Швабської та проспекту Свободи розпочала роботу громадська приймальня депутата Димитрія Сидора. Необхідність створення приймальні, в якій пересічні виборці зможуть знайти компетентну та практичну допомогу, була обумовлена різким збільшенням останнім часом випадків порушення прав людини. Ні для кого не секрет, що дедалі соціально-економічна ситуація в регіоні значно ускладню?ться, частішають випадки байдужості чиновників до проблем ужгородців, а будь-яке питання можливо вирішити або за посередництва дорого оплачуваного юриста або шляхом дачі хабара. Враховуючи те, що як правило проблеми з якими стикаються краяни стосуються правових питань, в якості керуючого приймальні до роботи на партнерських і безкоштовних засадах залучився юрист з практикою роботи у Верховній Раді України Ярослав Лазур. Отож, від так ма?мо надію, що люди безкоштовно користуючись авторитетом депутата Димитрія Сидора та допомогою юристів зможуть більш ефективно відстоювати свої права.

 

30 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Мигаль 2005-09-29 / 10:53:00

    Докі аноніми виявляють "полоковників" серед своїх, чужі реальні полковники приватизують обєкти, вирізують хащі в Карпатах, дурять русинів обіцянками, витісняючи їх з рідної землі на заробітки за границю. 300 тисяч закарпатців (60% працездатного населення) департовано до Іспанії, Італії, Чехії, Німеччини... розпадаються сімї.
    Дома режим українських полковників-рекетирів і бандитів (особливо в Закарпатті) при владі щедро фінансує анонімів для фальсифікацій і обману. Що ж, кожному своє-трудівникам обпльовування, а анонімам високі заробітки і кара Божа. Аноніми! продовжуйте...на всякий випадок придивіться до обличч своїх хазяїв: серед них нема друзів народу. Але й ви не наші друзі. Мигаль Русин

  2. михайло 2005-09-01 / 12:50:00

    голосували за Ющенка, а прийшли "мукачівськи". А хто в Києві? Зварич "проффессор", Юля б'ється з Порошенком, інши министри - або мильонери, або злодії, або все разом. А о.Сидор захищає своїх парафіян.

  3. ІВАН 2005-09-01 / 12:43:00

    Аноними! Не судите других - сами не будете судимы! Вам надо пойти в церкву и покаяться за свою брехню. К тому же о.Сидор ни в какой партии не состоит, а вошел только во фракцию СПУ. А панам националистам хочу напомнить про выборы 1999 года. Под руководством губернатора Балоги его команда (СДПУ(о))фальсифицировала президентские выборы, издевалась над людьми. Вспомните референдум 2000 года - 103% процента закарпатцев приняли в нем участие. Сейчас Балога возглавляет областную "Нашу Украину". Думаете он поменялся? Увидите, как он со своей командой будет насиловать закарпатцев в 2006 году.

  4. Achtung 2005-08-30 / 21:01:00

    Читачу. Такий пристойний нік зобов*язує хочаб щось читати!!!

    Щодо піполковника - полковника.
    Невже це можна було прийняти за чисту монету???
    Це був натяк на систиматичне служіння владі о. Сидора (не Богу), незалежно від її кольору та ідеології, шляхом безсоромного винюхування кон*юнктури та використання власної феноменальної безпринципності.
    А також натяк на вірне служіння РПЦ НКВД-МГБ-КГБ з 1943 року.

    Цікаво. Як можна о. Сидору бути соціалістом??? Ну це не повна маячня, врахувавши відношення соціалістів зразка початку XX століття до Церкви. Зокрема (це для Читача, що не читає) не забудемо одних із типів, видів, розів, течій, напрямків(потрібне підкреслити)соціалістів - більшовиків...
    Дійсно: що не зробиш для отримання чергового звання!!! :-)))

  5. LC 2005-08-30 / 20:32:00

    Першому аноніму: Взагалі не розумію, до чого тут приплутувати Москву? Добре ще, що він не відстоює інтереси Денисенка (Філарета) і не допомагає йому дурити людей.
    А зрештою, чого ви на Сидора накинулися? Він, звісно, особа досить одіозна, але як не крути, у нього досить великий електорат, який його й обрав у обласну раду. Чого б йому не відкрити приймальню? Зможе комусь допомогти -- ну то й добре, чудово! Ні -- будуть шукати інших помічників, Сидор же ж грошей за відвідування приймальні не вимагає. Особисто я знаю за Сидором і багато корисних справ, щоб здуру оголошувати його пекельним прихвостнем. З тих же обласних депутатиків мало хто зробив стільки для краян... Хай хоч який-небудь Щадей приймальню відкриє -- що в тому страшного? Комусь зможе допомогти -- то й добре. Якщо не всім -- так це зрозуміло, серед прохачів такі індивідууми трапляються, котрим лише крематорій допоможе.
    Крім того, підтримка того чи іншого кандидата на будь-яких виборах, на мій погляд, не є злочином. Так -- дивно було б, якби теперішня влада в США дискримінувала всіх, хто агітував за сенатора Керрі. І не розповідайте мені, що в америцьких церквах під час проповідей ніколи ані слова не було про політику та про будь-кого з кандидатів...
    Онаніму№2: Будь ласка, докладніше про сидорову корупцію -- у мене нема даних, але ж цікаво... Щодо фальсифікації – теж, є якісь дані про те, що він знищував бюлетні, чи підглядав за кимось у голосувальній кабінці? Чи чимось хоч на йоту кращий дурний піп Кирило, що вдосконалив одвічний одяг православного священика чужородними елементами (ну це не дивно для представника приватної неканонічної конфесії) у вигляді яскравих шаликів і, бризкаючи слиною, кричав на мітингах, що у інших священиків треба відібрати храми на його, сердешного, користь? Мета не завжди виправдовує засоби, це давно доведено.
    Федіру: Може, є кому зайнятися цією проблемою, окрім Сидора? Гадаю, ці люди знайдуть, до кого звернутися -- то нехай і звертаються. Кожен буде вирішувати ті проблеми, які зможе і захоче. Головне – щоб був вибір -- хтось попреться в приймальню Балоги, хтось -- в приймальню Сидора. Ну то й добре, що ж тут поганого? Ще раз наголошую: якщо хоч комусь, хоч одному-двум допоможе -- вже добре, вже не задарь приймальню створив. Навіщо всі настільки негативно сприйняли досить нейтральну новину?

  6. читач 2005-08-30 / 19:48:00

    Так, це вже цікаво! Є якісь документи про звання підполковника у о.Сидора, чи це просто плітки на рівні "Баба бабі сказала" і "Мені знайомий капітан СБУ повідомив" чи "Та то вшидкі знають"?

  7. Achtung 2005-08-30 / 18:19:00

    Ха, сегінь підполковнику о. Сидору просто в останній час ніяк не таланить отримати полковника. Янукович програв, і чергове звання поплило долі Ужем.

  8. 2005-08-30 / 17:58:00

    Що взагалі цей ПіП з себе корчить? Церква відокремлена від держави, він або піп, або замішане в корупції та фальсифікаціях виборів депутало....

  9. fedor 2005-08-30 / 17:57:00

    Цікаво як соціаліст Сидор буде відстоювати права не визнаних обласною радою вояків ОУН-УПА?

  10. 2005-08-30 / 17:53:00

    З ким відстоювати права? З цим брехуном у рясі??? Він відстоює права тільки Москви, тому що є агентом впливу Росії.

  11. Achtung 2005-08-30 / 15:23:00

    Цікаво, чому його громадська приймальня не на вул. Довженка, 3???