Гірські райони Закарпаття отримали чергову партію нових карет «швидкої»

Гірські райони Закарпаття отримали чергову партію нових карет «швидкої»
Сьогодні, 12 вересня, на площі Народній в Ужгороді відбулася передача нових автомобілів швидкої медичної допомоги марки Citroen Jumper у гірські райони області.

 

Загалом було вручено ключі від 13 автомобілів представникам станцій екстреної медичної допомоги у містах Воловець, Іршава, Хуст, Рахів, смт Міжгір’я, Великий Березний, сіл - Нижні Ворота Воловецького району, Чинадієво Мукачівського району, Поляна Свалявського району, Угля Тячівського району, Порошково Перечинського району, Ясіня Рахівського району, Драгово Хустського району. А два місяці тому 9 аналогічних авто отримали інші медпідрозділи.

Придбання 22 спецавтомобілів «швидкої» вартістю 1 мільйон 748 тисячі доларів США - це частина реалізації спільного проекту Міністерства охорони здоров’я та Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі в людей в Закарпатській області». У Закарпатській ОДА наголошують, що таке співробітництво буде тривати і надалі, що є беззаперечною запорукою покращення матеріально-технічної бази медзакладів краю та підвищення якості надання допомоги закарпатцям.

Передані сьогодні карети швидкої медичної допомоги мають повний привід і оснащені відповідним сучасним обладнанням, зокрема дефібрилятором, монітором, кардіографом, дихальним апаратом з кисневим балоном тощо.

uzhgorod.net.ua

 

12 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів