Сьогодні на Закарпатті вітали пожежників, рятувальників, піротехніків та водолазів

Сьогодні на Закарпатті вітали пожежників, рятувальників, піротехніків та водолазів
Із Днем рятівника – професійним святом працівників Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області – сьогодні в Ужгороді вітали на урочистостях в залі обласного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв.

 

Пожежникам, рятувальникам, піротехнікам, водолазам та іншим фахівцям управління дякували за їхню героїчну роботу, порятунок життя та майна, бажали менше надзвичайних ситуацій, добробуту у родинах.

Грамотами обласної адміністрації нагородив працівників УДСНС заступник голови ОДА Володимир Колесніков, відзнаками обласної ради – заступник голови облради Петро Грицик.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв у вітальному слові відзначив, що Ужгородська міська рада дбає, аби рятувальники мали належне для надання допомоги у разі лиха устаткування, саме на це спрямована одна з програм, прийнятих депутатами – Програма матеріально-технічного забезпечення військових формувань та удосконалення цивільного захисту населення на 2017-2018 роки.

Сьогодні, передали чергову допомогу, зокрема, на прохання управління, придбано 50 пар черевиків із високими берцями, комплекти форми, надувний човен та водолазний гідрокостюм. Богдан Євстафійович також вручив грамоти Ужгородської міської ради працівникам УДСНС: Сергію Батраку, Василю Варзі, Івану Гогерчаку, Віталію Ільницькому, Аллі Ковач, Ігорю Павку, Вікторії Пайді, Олегу Паламарчуку, Володимиру Ходаничу, Михайлу Чулею, Богдану Шпонтаку, Олександру Якиму.

Біля пам’ятника Духновичу поруч із драмтеатром можна було оглянути зразки сучасної рятувальної техніки: піротехнічні автомобілі, пересувну хіміко-радіологічну лабораторію, автомобілі комбінованого гасіння вогню, спорядження водолазів та гірських рятувальників і багато іншого.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

14 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів