Мукачівським підліткам поліція пояснила, що робити, коли щодо них вчиняються протиправні дії

Мукачівським підліткам поліція пояснила, що робити, коли щодо них вчиняються протиправні дії
А неповнолітніх цікавило, як поліцейські розшукують злочинців та розслідують кримінальні справи.

 

Поліцейські відділу ювенальної превенції Мукачівського відділу зустрілись з учнями-першокурсниками Мукачівського центру професійно-технічної освіти. Зустріч відбулась в рамках проведення тижня правових знань.

«Мета нашої роботи попередити дітей і пояснити їм, що таке правопорушення та яка відповідальність за його скоєння. Також під час зустрічей роз`яснюємо учням, як діяти, коли відносно них вчиняють протиправні дії», – розповіла старший інспектор ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції Марина Ільтьо.

Під час зустрічі працівники поліції звернули увагу підлітків на шкоду від тютюнопаління, вживання спиртних напоїв та наркотичних засобів. Також нагадали про настання відповідальності за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, відповідальність батьків або опікунів за виховання своїх нащадків.

Правоохоронець, наголосила на необхідності своєчасного повідомлення про факти вчинення відносно підлітків протиправних дій. Поліцейські надали контакти, куди саме вони можуть звертатися за допомогою у разі потреби.

Насамкінець зустрічі, діти цікавились як розслідують кримінальні справи, розшукують злочинців та інше.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

19 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів