Мукачівці роззброюються – люди самостійно несуть до поліції мисливські рушниці

Мукачівці роззброюються – люди самостійно несуть до поліції мисливські рушниці
В рамках місячника добровільної здачі зброї, який триватиме до кінця жовтня, двоє мешканців Мукачева здали гвинтівки. Після проведення відповідних перевірок, громадяни матимуть можливість зареєструвати цю зброю.

 

Мисливську рушницю з відповідним маркуванням мешканець Мукачева приніс до поліцейських Мукачівського відділу поліції. Як розповів чоловік, він має намір цю рушницю офіційно зареєструвати.

Протягом жовтня, поки триватиме місячник добровільної здачі зброї, громадяни звільняються від будь-якої відповідальності за зберігання зброї.

Як зазначили мукачівські правоохоронці, у разі добровільної здачі незареєстрованої зброї чи спецзасобів, якщо ця зброя не значиться в обліках як втрачена, викрадена чи не була знаряддям вчинення злочину і є справною, громадяни мають можливість зареєструвати її на себе. 

Окрім того, часто учасники АТО, розповідають поліцейські, приносять додому, як сувеніри –- зброю, набої чи інші вибухонебезпечні предмети, зберігання яких - заборонено законодавством держави. Тож, до кінця місяця цього року є можливість у громадян здати заборонені предмети і водночас уникнути відповідальності за їхнє незаконне зберігання. 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

05 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів