У торта Штефаньо "Ужгород" з'явився двійник. Будьте уважні!

У торта Штефаньо "Ужгород" з'явився двійник. Будьте уважні!
Як відрізнити оригінальний торт від "лівого" розповів на сторінці у Фейсбук закарпатський туризмознавець Федір Шандор.

 

 - До уваги ужгородців, закарпатців, гостей, туристів та друзів міста! У зв‘язку з надпопулярністю торта «Ужгород» від ТМ “Штефаньо” - вимушені констатувати про появу в продажу неякісних підробок улюбленого торта, - написав пан Федір. 

За його словами у підробці змінена рецептура, відсутність якісних начинок, замінено природні наповнювачі на хімічні та неправильне написання іноземною мовою назви Uzhhorod.

Ось, подивіться самі:

 

07 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Микола Ващенко 2017-10-10 / 18:56:10

    Не потрібно розповсюджувати брехню комерсанта Шандора про підробку.
    Торт виготовлявся і виготовляється в цеху по вулиці Можайського,7 в місті Ужгороді, який виготовляв його від дня створення за участю працівників кондитерського цеху та під керівництвом технолога підприємства Валентина Штефаньо. Торт продовжує випускатись на тих самих потужностях, тими самими фахівцями-кондитерами кондитерського цеху з дотриманням повної технології та складу. Ніяких замін ,крім зміни дизайну коробки та рисунку на торті не відбулося. Як санітарний лікар підприємства я даю гарантію якості та безпечності вказаного продукту. Колектив кондитерів цеху і наділі працює над покращенням якості всієї продукції цеху. Слід також зазначити, що Валентин Штефаньо ніколи не мав і не має ні кондитерського цеху, ні кондитерської фабрики, а працював технологом підприємства, і брендовий магазин відкривався і облаштовувався за кошти власника підприємства. Ніхто не принижує майстерності та здібностей Валентина Штефаньо та його торгової марки, але чекаємо випуску реальної продукції, реального бренду і в реальному кондитерському цеху Валентина Штефаньо.