Солодка візитівка міста - торт «Ужгород» - отримав новий дизайн

Солодка візитівка міста - торт «Ужгород» - отримав новий дизайн
Стилізований під старовинну печатку торт нагадує про Ужгород, з його старовинною архітектурою, вузькими вуличками та безкраїми виноградниками на околицях.

 

Збільшилася і вага самого виробу: із 410 г до 480 г. та вдосконалилась рецептура: збільшення вмісту вершкового масла  найвищого ґатунку (82%), цукру та фундука, призвело до покращення естетичного вигляду виробу та його смакових якостей.

Оновлений дизайн схилював ужгородців, а в декого викликав побоювання: чи то той самий улюблений торт? Запевнимо - той самий, але ще кращий!

Торт «Ужгород» був створений в 2011 р.,на базі виробничих потужностей Кондитерської Компанії  "ASA-sweets". Ніжний мус на основі  італійської меренги з додаванням вершків, вершкового масла та вареного згущеного молока, в поєднанні з ніжними прошарками безе зі смаженим фундуком,  давно вже став відомим за межами Закарпатської області. З часом виникла ідея оновити дизайн торта, а також модернізувати виробництво, здійснивши ребрендинг.

Усі наші тістечка та торти «Ужгород» продовжують виготовлятися та продаватися у цеху по вул. Можайського, 7А,  де персонал виконає кожну солодку забаганку клієнтів. Наша продукція виготовляється з найякісніших продуктів від найкращих постачальників за тими самими незмінними рецептами. Працюють над виготовленням солодощів найкращі кондитери, які обіцяють тішити ужгородців та гостей міста ще більшим асортиментом солодкого задоволення.

 

08 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Дима 2017-10-08 / 11:56:51

    Аферисты-ремесленники решили, что мастер который создал рецептуру этого торта им уже не нужен и они сами смогут выпускать а главное продавать данный шедевр. Внешний вид уже похерели и даже видимо этого не понимают. Рецептуру тоже похерили но это только начало со временем их поделка изменится до мусорного уровня как любая поделка бездарей.