Солодка візитівка міста - торт «Ужгород» - отримав новий дизайн
Збільшилася і вага самого виробу: із 410 г до 480 г. та вдосконалилась рецептура: збільшення вмісту вершкового масла найвищого ґатунку (82%), цукру та фундука, призвело до покращення естетичного вигляду виробу та його смакових якостей.
Оновлений дизайн схилював ужгородців, а в декого викликав побоювання: чи то той самий улюблений торт? Запевнимо - той самий, але ще кращий!
Торт «Ужгород» був створений в 2011 р.,на базі виробничих потужностей Кондитерської Компанії "ASA-sweets". Ніжний мус на основі італійської меренги з додаванням вершків, вершкового масла та вареного згущеного молока, в поєднанні з ніжними прошарками безе зі смаженим фундуком, давно вже став відомим за межами Закарпатської області. З часом виникла ідея оновити дизайн торта, а також модернізувати виробництво, здійснивши ребрендинг.
Усі наші тістечка та торти «Ужгород» продовжують виготовлятися та продаватися у цеху по вул. Можайського, 7А, де персонал виконає кожну солодку забаганку клієнтів. Наша продукція виготовляється з найякісніших продуктів від найкращих постачальників за тими самими незмінними рецептами. Працюють над виготовленням солодощів найкращі кондитери, які обіцяють тішити ужгородців та гостей міста ще більшим асортиментом солодкого задоволення.
До теми
- «Гладіатори» в ужгородському замку запрошують постріляти з лука
- Ужгородські школярі – серед найкращих на Всеукраїнському заході «Швидше, вище, сильніше – разом!»
- В Ужгородському скансені створять 3D моделі народного вбрання з різних регіонів Закарпаття
- Ужгородська школа мистецтв завершила 70-й, ювілейний, навчальний рік
- «Файна вишиванка»: в Ужгороді оригінально вітали з Днем вишиванки
- Втрачений Ужгород: про що писали газети сто років тому, у квітні 1925-го?
- 178 немовлят народилося у квітні у Клінічному перинатальному центрі в Ужгороді
- Весна в Ужгороді змінює фарби — сакури вже відцвіли, але краса не зникає
- Де знайти гліцинії в Ужгороді?
- В Ужгородському замку відбудеться бал, збиратимуть гроші для важкохворого Олежика Ригана
- На виставці іконопису говорили про створення музею ікон Закарпаття
- Не сакурами єдиними: в Ужгороді розквітли тисячі різнобарвних тюльпанів
- Ужгородський батальйон ТрО терміново шукає операторів БПЛА та спеціалістів з РЕБ
- Рожева весна на тарілці: в Ужгороді створили сакура-меню зі справжніми квітами
- «Світ писанки» в Ужгороді: передчуття Великодня та підтримка захисників
- В Ужгороді фіксують зростання випадків захворювання на кір – медики закликають вакцинуватися
- В Ужгороді влаштували перформанс із тисячею паперових журавлів
- В інклюзивній майстерні-кав'ярні «Янгол» продовжують серії різноманітних майстер-класів
- Унікальну операцію провели у Клінічній лікарні планового лікування в Ужгороді
- Ужгородців закликають долучитися до обговорень про перейменування однієї з вулиць на честь ректора Закарпатської академії мистецтв Івана Небесника
Аферисты-ремесленники решили, что мастер который создал рецептуру этого торта им уже не нужен и они сами смогут выпускать а главное продавать данный шедевр. Внешний вид уже похерели и даже видимо этого не понимают. Рецептуру тоже похерили но это только начало со временем их поделка изменится до мусорного уровня как любая поделка бездарей.