Закарпатець Роберт Мартон – віце-чемпіон України серед 22-річних боксерів

Закарпатець Роберт Мартон – віце-чемпіон України серед 22-річних боксерів
У Кропивницькому відбувся Чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22 років.

 

Закарпатець Роберт Мартон у ваговій категорії до 91 кг зміг завоювати срібну нагороду, у кроці до “золота” зупинився через травму. Технічну перемогу зарахували харків’янину Сергію Горскову.

Як зазначив наш боксер «Участь у чемпіонаті взяли 180 спортсменів – це для Чемпіонату України U22 дуже багато. Я на цих змаганнях провів 3 поєдинки із запланованих 4. У другому бою отримав розсічення голови, у третій бій ще зміг пробитися, а до 4-го лікар мене не допустив через розсічення, з яким боксувати за правилами не можна. І таким чином я зайняв друге місце без фінального поєдинку.

Завдяки високому результату, Роберт Мартон потрапив до національної збірної України.  І тепер на закарпатця очікують збори з головною командою країни з боксу.

– І вже протягом року буду їздити на збори із найкращими спортсменами України. По правилам, хто потрапляє до фіналу ЧУ U-22, цілий рік їздить за рахунок міністерства на збори. Але на змагання потрібно давати свої гроші. Зараз підготовку і сам Чемпіонат України нам допоміг фінансово наш президент Закарпатської федерації боксу. За що йому велике спасибі.

На жаль, через травму Роберт Мартон цього року пропустить дорослий Чемпіонат України з боксу, а наступного планує взяти участь в обох найважливіших стартах держави і закріпитися у національній збірній.

 

 

20 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів