"Карпати" долають вдома київський "Спартак"

"Карпати" долають вдома київський "Спартак"
У 4-му турі чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі ужгородські «Карпати» зустрічалися в рідних стінах з київським «Спартаком».

 

Перший домашній матч карпатівок тримав глядачів в нервовій напрузі до останніх секунд. Атака спартаківок впевнено знаходила щілини в захисті ужгородок та влучними пострілами засмучувала, як голкіперів карпатівок, так і всіх хто намагався підтримати команду. Найбільшим розчаруванням, для господарок, стала заключна десятихвилинка першої половини гри, в якій столичні гандболістки здійснили неймовірний стрибок та оформили собі комфортний гендикап, "3:6". Інколи здавалося, що карпатівки самі собі створювали проблеми, які потім намагались вирішити, однак перший тайм завершився на користь гостей, 13:16.

Другий тайм «Карпати» розпочали потужніше і вже за перші 10 хвилин змогли вирівняти рахунок. Проте наступна десятихвилинка видалася вкрай нервовою, збільшилася кількість фолів та штрафів, для обох команд. За десять хвилин до завершення зустрічі на табло був нічийний рахунок 25:25. Якщо у першому таймі та й на початку другого тренер «Карпат» Борис Петровський активно використовував заміни, то практично усю другу половину другого тайму на майданчику провели досвідчені Ірина Компанієць, Тетяна Кильч та Яна Готра. Саме їх влучні кидки у останній десятихвилинці дозволили «Карпатам» відірватися від киянок на чотири голи і довести матч до перемоги – 32:28.

Вже наступного ігрового дня наші гандболістки діяли більш впевненіше й не дозволяли своїм уболівальникам занадто хвилюватися. 27:22 (14:10 перший тайм) такою була перемога карпатівок. А найкращими бомбардирами в цьому матчі стали Анастасія Мелекесцева та Анна Лезінська, які закинули по п’ять м’ячів в ворота спартаківок.

Після цього матчу «Карпати» ділять другу сходинку з херсонською «Дніпрянкою» - у команд по 10 очок, а лідирує львівська «Галичанка» з 16-ма очками.

Семен МИХАЙЛИК

 

22 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів