Закарпатський муздрамтеатр в Ужгороді потерпає від скейтбордистів

Закарпатський муздрамтеатр в Ужгороді потерпає від скейтбордистів
Любителі катання на роликах, скейтах, спортивний велосипедах та інших екстремальних транспортних засобах давно вподобали для своїх занять терасу перед Закарпатським муздрамтеатром імені братів Шерегіїв.

 

Від довготривалого катання, стрибків, падінь та інших піруетів просто перед театром уже псується плитка.

Як заявив під час прес-конференції з приводу початку 72-го театрального сезону директор театру Василь Марюхнич, адміністрація театру вже неодноразово просила молодь спуститися нижче, на площу біля пам’ятника Духновичу, чи знайти інше місце для проведення дозвілля. Проте порозуміння не досягли. Неодноразово з цього приводу викликали поліцію. Самовпевнена молодь не те, щоб зрозуміла керівництво та відвідувачів театру, найбільшого концертного майданчика області, а продовжує кататися навіть під час масових концертів всеукраїнських зірок, коли перед театром скупчення великої кількості людей. Крім цього, молодики погрожують охороні театру через те, що ті викликають на них поліцію. А на стінах театру регулярно з’являються різноманітні написи нецензурного змісту тощо. Лише за останній рік кілька разів розбивали скло на дверях та вікнах театру.

На замальовування стін, заміну розбитого скла тощо театр, за словами директора, щорічно витрачає 30-40 тисяч гривень, що еквівалентно сумі, витраченої на постановку нової вистави.

Uzhgorod.net.ua

 

30 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів