Цьогоріч на Закарпатті внаслідок вогняної стихії загинуло 33 людини

Цьогоріч на Закарпатті внаслідок вогняної стихії загинуло 33 людини
2 листопада в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулась нарада за результатами службової діяльності пожежно-рятувальних підрозділів у жовтні поточного року.

 

Головував на нараді перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Володимир Ціцей, за участі керівного складу Управління та начальників структурних підрозділів області.

На нараді обговорили досягнення, статистику, стан реагування на надзвичайні події та ситуації в області, що виникали за звітний період, а також заходи спрямовані на покращання виконання завдань за призначенням.

Як зауважили у своїх доповідях заступники начальника Управління ДСНС області за напрямками діяльності, впродовж жовтня не сталося жодної надзвичайної ситуації. А з початку року таких було 5. Однак, спостерігається тенденція щодо збільшення  кількості пожеж. Так, з початку року на Закарпатті виникла 1391 пожежа, а за аналогічний період 2016 їх було 1184. Внаслідок вогняної стихії в області загинуло 33 людини (проти 21 за минулий рік) та травмувалась 21 особа (2016 рік - 23).

Підсумовуючи нараду, увагу присутніх було звернуто на вжитті дієвих заходів щодо попередження загибелі й травмування людей на пожежах в осінньо-зимовий період та наголошено на постійній готовності сил та засобів пожежно-рятувальних підрозділів області до дій за призначенням. Також серед пріоритетних завдань на листопад визначено підготовку пожежної техніки до роботи в складних зимових умовах, перевірку готовності пунктів обігріву до прийому громадян і постійний контроль за станом проїзду автошляхами державного і міжнародного значення.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

02 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів