Українська збірна з футболу продовжує падіння в рейтингу ФІФА

Сьогодні Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) опублікувала новий рейтинг країн-учасниць змагань під її егідою. Рейтинг - липневий, і відрізняється від червневого досить істотно, оскільки зазнав змін в першу чергу у зв’язку з чемпіонатом Європи, що завершився в Португалії, але й про товариські поєдинки, звичайно, не забули.

 

Продовжу? вражати уява своїм падінням збірна України. Той факт, що команда Буряка-Блохіна не може виграти вже більше року, безумовно, приріка? на втрату позицій в рейтингу. Дійшло до того, що Україна знаходиться вже на 77 місці, що на шість позицій нижче, ніж місяць тому, повідомля? СПОРТ.com.ua.

Випереджають Україну такі держави, як ?сландія, Замбія, Боснія та Герцеговина, Гана, ОАЕ, Лівія, Демократична республіка Конго, Словаччина, Куба, Таїланд, Тринідад і Тобаго, Кіт д??вуар, Уельс, ?зраїль, Оман, Алжир, Кувейт, Катар, Гондурас, Бахрейн, Ямайка, Венесуела, Зімбабве, Малі, Фінляндія, ?рак, Йорданія, Саудівська Аравія.

А ось росіяни хоча і зайняли у своїй групі на ?вро-2004 останн? місце ? свої позиції в рейтингу поліпшили, причому відразу на п?ять пунктів. Росія була 31, а зараз 26.

Найбільшого ж прогресу досягли греки ? піднялися на 21 позицію і змінили 35 місце на 14. На десять позицій вгору стрибнула Португалія ? з 22 позиції на 12. На сім Чехія ? з 11 на 4.

Збірні Франції та ?спанії, що невдало виступили в Португалії, свої позиції зберегли: французи як і раніше другі, а іспанці треті.

 

07 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів