Муніципали в Ужгороді наголосили продавцям ринку "Білочка", що торгувати можна лише у встановлених місцях

Муніципали в Ужгороді наголосили продавцям ринку "Білочка", що торгувати можна лише у встановлених місцях
Тротуари та прибудинкову територію в Ужгороді на вулиці Вілмоша Ковача (колишня Белінського) біля ринку «Білочка» сьогодні вранці розчистили від сміття. Люди, які організували тут стихійний ринок, облаштували собі "робочі" місця з різного непотребу: старих столів, ящиків, піддонів, дощок тощо, тож працівники ТОВ "Ужбудсервіс", які обслуговують цю територію, все прибрали та вивезли вантажівкою.

 

Працівники відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради вкотре наголосили продавцям, що торгувати можна лише у встановлених місцях. Конкретно у цьому випадку – на ринку "Білочка", там достатньо вільних місць. Із понеділка, якщо стихійна торгівля продовжуватиметься, разом із поліцією штрафуватимуть та вилучатимуть товар.

Нагадаємо, напередодні на нараді в Ужгородській міській раді за участю представників Держспоживслужби, Національної поліції, патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві йшлося, зокрема, і про стихійну торгівлю, яка особливо поширена біля територій ринків. Вирішили створити робочу групу, до складу якої запросити, крім представників поліції, ще й працівників Держспоживлужби та Державної фіскальної служби. Відтак спільно, за участю також директорів ринків, депутатів міської ради проводитимуть рейди ринками з вилученням товару, яким торгують у невстановлених місцях.

Наголошувалося, що на ринках, у критих приміщеннях більш ніж достатньо місця для продажу, оплата за місце абсолютно поміркована, єдине, чому продавці стають на пішохідну зону – там великий трафік людей і купують навіть ті, хто не планував нічого придбати, але спокусився виглядом товару. Однак при цьому панує повна антисанітарія, харчі реалізуються буквально з пилюки і болота, захаращуються вулиці транспортом, який підвозить товар, а проходи – розкладеним крамом.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

03 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів