В ужгородській «Юності» змагалися юні шанувальники ручного м’яча

В ужгородській «Юності» змагалися юні шанувальники ручного м’яча
3-4 листопада в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулися обласні гандбольні баталії серед юнаків та дівчат.

 

Спочатку у п’ятницю змагалися в чемпіонаті області на призи клубу «Стрімкий м’яч» юнаки 2004-2005 р. н.. У турнірі прийняло участь п’ять команд з районів Закарпатської області, а саме з м. Ужгорода, Берегова, Перечина, Великого Березного. Змагання проходили за коловою системою. Одразу ж після перших матчів перевагою заволоділи команди з Перечина та Ужгорода. Вони з легкістю переграли однолітків берегівського СДЮСШОРу (тренер Косоні К.) та ДЮСШ Берегово (тренер Шостак С.). Непогану гру показували юнаки з Великоберезнянської ДЮСШ (тренер Ходаковський М.), які також переграли берегівчан і поступилися перечинцям 20:15, а хлопцям з ужгородської СДЮСШОР 22:7. Особиста зустріч між ДЮСШ м. Перечин (тренер Янкович В.) та СДЮСШОР м. Ужгород (тренер Шайбаков А.) завершилася перевагою ужгородців 19 :8.

Тож чемпіонами змагань стали спортсмени СДЮСШОР м. Ужгород, 2- місце – ДЮСШ м.Перечин, 3-е – ДЮСШ смт. В.Березний, 4-е – ДЮСШ Берегово, 5-е – СДЮСШОР м.Берегово.

Команди-призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами відповідних ступенів від управління молоді і спорту Закарпатської ОДА.

З наступного дня розпочали І тур чемпіонату області «Дитяча ліга» дівчата 2004-2005 р.р.н. До обласного центру прийшли позмагатись команди з Берегова, Хуста, В.Березного та дві команди місцевої СДЮСШОР «Карпати» 2004 р.н. та 2005 р.н.

Перед початком чемпіонату команди-учасниці пройшли процедуру жеребкування і було визначено систему проведення турніру. Головна суддівська колегія визначила розклад, згідно якого у кожному турі, а їх всього чотири, кожна команда грає по 2 поєдинки. За весь чемпіонат суперники зустрінуться одне з одним по 2 рази. А результати І туру такі:СДЮСШОР-1 (Ужгород) у двох матчах переграв ДЮСШ (В.Березний) – 17:3 та СДЮСШОР (Берегово) – 26:3; СДЮСШОР-2 (Ужгород) поступився команді Хуста – 9:11, а в другому матчі переміг берегівський СДЮСШОР – 16:6. Хустянські гандболістки ще в одному двобої переграли ДЮСШ (В.Березний) – 16:4.

Тож після двох матчів першого туру в лідерах СДЮШОР-1 та Хуст – 6 очок, далі йде СДЮСШОР-2 з чотирма очками, 4-5 сходинки розділили ДЮСШ (В.Березний) та СДЮСШОР (Берегово) – 2 очки.

Попереду на учасників очікують ще три тури.

 

06 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів