"Свята" не буде: для закарпатських "пересічників" діють колишні правила при перетині кордону

"Свята" не буде: для закарпатських "пересічників" діють колишні правила при перетині кордону
Йдеться про ввезення транспортного засобу з іноземною реєстрацією на територію України терміном до одного року, як на це сьогодні мають право іноземці, або ж нерезиденти. Багаторічна боротьба водіїв транспортних засобів з іноземною реєстрацією за право безперешкодно користуватись своїми автомобілями та врешті решт відмінити так звані п’ятиденні пересічки, до сьогодні так і не дали результату.

 

Поставити крапку у цьому питанні спробував голова Закарпатської облдержадміністрації, який 3 листопада підписав розпорядження “Про тимчасовий порядок перетину кордону в пунктах пропуску Закарпатської обл. транспортними засобами особистого користування з іноземною реєстрацією жителями Закарпатської обл.”

Відтак закарпатці, власники автомобілів з іноземною реєстрацією, до законодавчого врегулювання цього питання, можуть користуватися своїм автомобілем в митній зоні України терміном до 1 року, як це сьогодні діє з іноземними громадянами, тобто нерезидентами. Після оприлюднення відповідного розпорядження, Закарпатська митниця відразу ж відреагувала на нього. На офіційному сайті митниці зазначається,що видане розпорядження має рекомендаційний характер.

М-студіо

 

06 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів