В Ужгороді стартував новий футзальний сезон УФЛ

В Ужгороді стартував новий футзальний сезон УФЛ
Минулої суботи, 4 листопада стартував новий 2017/2018 сезон Ужгородської футзальної ліги.

 

Розпочався він з кваліфікаційних матчів претендентів, які хочуть потрапити до складу різних ліг УФЛ. В боротьбу за путівку до УФЛ вступили 15 команд з Мукачева, Ужгорода та Перечина. Тож після напружених двох етапів кваліфікаційних матчів склад УФЛ розширився до 32 учасників.

У суперлізі змагатимуться минулорічний чемпіон – «Проспект»,  срібний призер – «Минай», команди УжНУ, «Медея», «Вопак», «Радванка», та  новачок суперліги  чемпіон краю з футзалу – мукачівський «Алекс» та «Беркут».

У вищій лізі виступатимуть УжНЕТ, «Коритянни», «Вікінг», «Верест», «Худльово», «Епіцентр» та ще двоє нових учасників – «Штурм» та «Олімпік».

Першу лігу розділили на дві підгрупи, у групу А потрапили старожили:  минулорічний чемпіон «Тиса-1», фіналіст ліги «Teamwear», КС «Ужгород», КІТ, «Будівельник», Africa United, «Фенікс», команда АТО. Група В складатиметься з восьми новачків першої ліги: «Стнадарт», «Рятівник», «Перечин», «Інваспорт», «Сторожниця», УТЕІ, «Зіна», «Здоров’я».

Як зауважила президент УФЛ Олександра Терембець, у цьому сезоні чемпіонат проходитиме в два кола. Для команд переможниць  та призерів усіх ліг окрім унікальних кубків та медалей завдяки спонсорам передбачений призовий фонд та різні цікаві подарунки. 

Роман СЕНИШИН

 

09 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів