Мукачівські поліцейські продемонстрували школярам із вадами зору правильні моделі поведінки із незнайомцями

Мукачівські поліцейські продемонстрували школярам із вадами зору правильні моделі поведінки із незнайомцями
На вже третьому занятті в рамках реалізації проекту Національної поліції України «Street law».

 

Правоохоронці ювенальної превенції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області та Управління забезпечення прав людини під час зустрічі зі школярами спеціалізованої школи-інтернат обговорили питання прав неповнолітніх під час спілкування з поліцейськими.

В рамках реалізації проекту Національної поліції України «Street law»  у спеціалізованій школі-інтернат для дітей  з  вадами зору м.Мукачева відбулось третє заняття поліцейських зі школярами. Тетяна Трильо та Антон Савчин  – представники Управління забезпечення прав людини Нацполіції України під час зустрічі розповіли школярам як потрібно себе поводити під  час спілкування  з поліцейськими. Також правоохоронці моделювали різні ситуації  і демонстрували правильні моделі поведінки дітей із незнайомцями.

Вже «постійною  рубрикою» під  час зустрічі дітей  з полісменами є правила поведінки дітей на дорозі. Лідія Мацецка, ст.інспектор ювенальної превенції Головного управління Нацполіції за допомогою  унаочнення – імітованого пішохідного переходу, показала школярам найбільш  поширені випадки порушень правил дітьми під час переходу вулиці на нерегульованих перехрестях чи переходах. Так само дітей ознайомила з правилами безпечного перевезення неповнолітніх у громадському транспорті.

Заняття з дітьми цього навчального закладу в рамках проекту Національної поліції України будуть продовжуватись. Адже зустрічі такого формату дозволяють школярам отримати корисну інформацію у цікавій формі та ближче познайомитись з роботу правоохоронців.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

10 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів