Закарпаття отримало понад 2 мільйони гривень

Днями в область надійшла частина субвенцій на виконання заходів з попередження аварій

 

Днями в область надійшла частина субвенцій на виконання заходів з попередження аварій та запобігання техногенним катастрофам у житлово-комунальному господарстві та на інших об??ктах комунальної власності. На які об??кти будуть спрямовані ці кошти, ми поцікавились у Петра Лазаря, начальника головного фінансового управління облдержадміністрації.
? Субвенцію в розмірі 2 мільйонів 24 тисяч гривень область отримала у повному обсязі ? згідно з планом на серпень-вересень. Отримані кошти будуть спрямовані на об??кти, визначені розпорядженням голови облдержадміністрації від 1 вересня 2005 року.
Треба зазначити, що це значна сума коштів. У попередні роки на реконструкцію об??ктів житлово-комунального господарства коштів практично не виділялося, а якщо й виділялися, то це були незначні суми і з місцевого бюджету. Цього ж року з державного бюджету заплановано виділити Закарпаттю 4,2 мільйона гривень. Отже, з них ми вже отримали 2 мільйони 24 тисячі.
Щодо розподілу основної частини коштів. Мільйон 791,9 тисячі гривень будуть розподілені на реконструкцію таких об??ктів: водозабірних споруд у Перечині (126,4 тис. грн.), водозабірних мереж по вул. Окружній (200 тис.) та водозабору ?Чинаді?во? (420 тис.) в Мукачеві, водогону Геча ? Мала Гора (154 тис.) та 5-поверхового будинку по вул. Мужайській, 103 в Берегові (90 тис.), водопровідних мереж по вул. Визволення у Сваляві (100 тис.), каналізаційно-очисних споруд у Виноградові (100 тис.), ділянки міського водогону від водозабору ?Тиса? до камери переключення ?2 по вул. ? Франка у Хусті (240 тис.), водопровідних очисних споруд у Воловці (90 тис.), теплових мереж у Рахові (131,5 тис.) та системи водопостачання у Тячеві (140 тис.). Понад 230 тисяч гривень плану?ться використати на добудову Рахівської котельні. Якщо Мінфін дасть згоду на першочергове фінансування цього об??кта вже у вересні, то до грудня вдасться нарешті завершити тут роботи.
Прес-служба ОДА

 

15 вересня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів