Закарпатські поліцейські повторювали правила дорожнього руху разом із дітьми

Закарпатські поліцейські повторювали правила дорожнього руху разом із дітьми
В рамка тижня «Безпеки дорожнього руху» поліцейські Іршавського відділення поліції побували у Ільницькому ліцеї та Білківській школі, де з учнями молодших класів в формі гри закріпили основні знання про правила дорожнього руху.

 

Зустріч із дітьми другого класу Білківської школи інспектор ювенальної поліції розпочала з роз’яснення всіх нюансів поведінки на дорозі. Вона розповіла учням, що потрібно терпляче очікувати аж поки на дорозі не буде жодної машини і тільки тоді перетинати проїжджу частину. Правоохоронці підготували для дітей цікаву вікторину, в ході якої діти разом із поліцейським розповідали про правила дорожнього руху.

Учні Ільницького ліцею до зустрічі з поліцейськими підготували вірші та тематичну гру. Особлива увага була приділена дорожнім знакам та обов’язкам пішоходів. Діти розповіли про кольори світлофора, а саме зазначили, що для пішоходів існує зелений та червоний колір, але для транспортних засобів установлений світлофор на три кольори: зелений, жовтий та червоний.

Іршавські поліцейські не лише під час «Тижня безпеки дорожнього руху», а постійно проводять зі школярами превентивні заходи щоб не допустити нещасних випадків та зберегти життя дітей.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів