Минулої доби двоє водіїв – любителів алкоголю потрпили до рук закарпатських поліціянтів

Минулої доби двоє водіїв – любителів алкоголю потрпили до рук закарпатських поліціянтів
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції зафіксували в Мукачівському та Іршавському районах.

 

У селі Ракошино Мукачівського району наряд групи реагування патрульної поліції зупинив близько другої години ночі автомобіль марки «Ford Моndео» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував нетверезий місцевий житель, який не мав водійського посвідчення. Молодий чоловік узяв братову машину покататися. Драгер виявив у нього 1,20 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

В селі Імстичево Іршавського району працівники поліції зупинили близько 22-ї години автомобіль «ВАЗ-21099», який виконував незрозумілі маневри під час руху. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель, в лікарні у нього виявили 0,4 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили й відсторонили від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до   суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів