Мешканець Мукачівщини відлупцював ужгородця та відібрав коштовності

Мешканець Мукачівщини відлупцював ужгородця та відібрав коштовності
Молодий житель Мукачівщини пограбував в Ужгороді хлопця, відібравши від нього золотий та срібний ланцюжки. Грабіжника затримала поліція, за даним фактом триває розслідування.

 

З заявою в поліцію звернувся 20-річний житель Ужгорода. Заявник повідомив про те, що невідомий чоловік побив його вночі на вулиці міста й відібрав коштовності – золотий і срібний ланцюжки.

В ході оперативно-розшукових заходів вуличного грабіжника затримали працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу. Ним виявився 22-річний житель Мукачівського району. Грабіжник підстеріг жертву в одному з нічних клубів міста, а коли той повертався вночі додому, то напав на нього на вулиці, завдав тілесних ушкоджень і відібрав ювелірні прикраси.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством). Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Слідчі також перевіряють його можливу причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів