Закарпатські поліціянти показали переваги своєї професії на "Ярмарку вакансій"

Закарпатські поліціянти показали переваги своєї професії на "Ярмарку вакансій"
Під час «Ярмарку професій» в Ужгороді випускникам презентували порядок проведення відбору на службу до поліції та до відомчих навчальних закладів.

 

Сьогодні, 23 листопада, на базі Ужгородського районного центру зайнятості відбувся «Ярмарок професій». На ньому співробітники ГУНП в Закарпатській області спільно з доцентом кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін Національної академії внутрішніх справ Віктором Мотильом представили присутнім порядок проведення відбору на службу до поліції та до відомчих навчальних закладів.

У ході інтерв’ю поліцейські ознайомили відвідувачів заходу з умовами проведення конкурсної процедури при здійсненні набору на службу в поліцію, проходження первинної професійної підготовки. Відвідувачі ярмарку отримали наочні агітаційні матеріали з роз’ясненням порядку проходження служби в поліції. Присутнім розповіли про матеріальне забезпечення поліції та їх соціальний захист. Також відвідувачі ярмарку дізналися  про необхідні якості та навички, якими повинен володіти поліцейський, умови та можливість здобуття вищої освіти за фахом. Поліцейські продемонстрували службові автомобілі, які використовують для патрулювання, а також у роботі підрозділів слідства.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів