Юні географи УжНУ запрошують долучатися до акції зі збереження лісу

Юні географи УжНУ запрошують долучатися до акції зі збереження лісу
Ще наприкінці жовтня стартував проект з ресурсозбереження – акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», який започаткували першокурсники географічного факультету Ужгородського університету.

 

Ідею запропонував студент кафедри фізичної географії та раціонального природокористування Іван Цубира під керівництвом доцента Ірини Фeкeти. Мeта проекту – збір макулатури заради збереження лісу та озеленення території університету.

Активісти добре підготувалися, створивши рекламні листівки. Відтак для ознайомленням з ініціативою студенти відвідали кафедри географічного, філологічного, математичного, економічного факультетів, ФіФу та факультету суспільних наук.

Також молодь вирішили поширити проект у школи Ужгорода. На початку долучилися два заклади – Ужгородська ЗОШ № 6 ім. В. С. Ґренджі-Донського та ЗОШ №20 – ліцeй «Лідер». Студенти влаштували для учнів тренінг та підготували презентацією на тему «Екологічні проблеми України», виокремивши основні проблеми: неякісна вода, забруднення атмосфери і ґрунтів, побутові відходи та знищення лісів.

Під час виступів активісти наголошували, що варто робити для того, аби хоч трохи поліпшити екологічну ситуацію в нашому краї.

До слова, акція триває, тож усі охочі можуть долучитися до здачі макулатури (її приймають на географічному факультеті – V поверх головного корпусу УжНУ, ауд. 501 або 505).

 

30 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів