Гармонію у відносинах бізнесу та держави шукали сьогодні в Ужгороді

Гармонію у відносинах бізнесу та держави шукали сьогодні в Ужгороді
В обласному центрі Закарпаття провели круглий стіл на тему «Податки і бізнес: пошуки оптимальних рішень у 2018 році».

 

Захід зібрав багатьох фахівців з різних сфер діяльності та структур Закарпаття, зокрема, головними його учасниками стали: народний депутат України Роберт Горват, представники від Закарпатської ОДА, фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області, Міської ради Ужгорода, юридичного факультету УжНУ, юридичної компанії «Греца & партнери», аудитори, бухгалтери, науковці, Закарпатського осередку АПУ Ліга студентів, представники бізнесу Закарпаття.

Круглий стіл насамперед був присвячений актуальним питанням, що стосуються податків, бізнесу та раціональних шляхів розв'язання певних проблем їх взаємодії. Три панельні дискусії за тематичними блоками, під час яких спілкувалися визнані фахівці та експерти, а також учасники і запрошені гості, розділились на такі частини:

І. Панельна дискусія: «Реформа органів ДФС»;

ІІ. Панельна дискусія: «Податкові виклики для бізнесу у 2018 році»;

ІІІ. Панельна дискусія: «Актуальна судова практика розгляду податкових спорів».

Варто зазначити, що живе спілкування, дискусії під час таких заходів дають змогу заглибитися в питання та розібрати його з різних боків спеціалістами. Зокрема, що стосується тематики, яку представляли представники ГУ ДФС у Закарпатській області, то присутні дізналися про найактуальніші структурні зміни, які зараз проходять в органах ДФС, зміни, що вже відбулися та відбуваються в податковому законодавстві, нюанси з блокуванням податкових накладних та відшкодуванням ПДВ, особливості судових спорів між бізнесом та податковими органами тощо. На такі теми доповідали заступник начальника ГУ ДФС у Закарпатській області Юрій Сакалош, начальник управління моніторингу та облікових систем звітності ГУ ДФС у Закарпатській області Оксана Носова та Іван Мокрянин – начальник відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДФС у Закарпатській області.

Зауважимо, що фахівці органів ДФС Закарпаття охоче беруть участь у подібних заходах, адже такий формат дає змогу поспілкуватися з представниками різних сфер та бізнес-спільноти, детальніше роз’яснити новації в підходах до адміністрування податків чи зміни в податковому законодавстві. Відтак підприємці мають змогу задати питання, що їх турбують на отримати на них кваліфіковану відповідь.

ДФС у Закарпатській області

 

01 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів