"Великі Лази" — переможець закарпатської Ліги Чемпіонів

"Великі Лази" — переможець закарпатської Ліги Чемпіонів
За густого снігопаду на штучному полі сел. Середнє відбувався фінальний поєдинок ліги чемпіонів Закарпаття між командами ФК «Великі Лази» (Ужгородський район) та «Скала» (Негрово, Іршавський район).

 

Зважаючи на погодні умови поєдинок в переважній більшості проходив в центральній частині поля за силової боротьби. В одному з епізодів гравцю «Великих Лаз» Анатолію Гаврилешку пожадобилася допомога лікарів і він не зміг продовжити поєдинок через серйозне ушкодження. А от долю фінального двобою вирішив єдиний гол, який великолазівці зуміли провести на 34-й хвилині. Вячеслав Феньо потужним ударом зумів пробити голкіпера «Скали» Євгенія Чобана.

Негрівці намагалися відігратися та вдало на останньому рубежі діяв страж воріт «В.Лаз» Юрій Галаговець. Тож 1:0 перемога за колективом з Ужгородщини.

Цремонію нагородження здійснювали голова ФФЗ Іван Дуран, його заступник Віктор Качур та відповідальний за змагання Ліги чемпіонів Закарпаття виконавчий директор Федерації футболу Іршавського району Святослав Симканинець.

Тож футбольний рік вже завершено й до старту зимової першості 2017 більшість діючих гравців перейшли до складу футзальних команд і демонструють свої якості в чемпіонаті ужгородської футзальної ліги.

Семен МИХАЙЛИК

 

04 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів