Всеукраїнський технічний семінар із кольористики та фарбування автівок провели в Ужгороді

Всеукраїнський технічний семінар із кольористики та фарбування автівок провели в Ужгороді
У рамках семінару в «Кузовному ательє» в Ужгороді відбулася презентація новітньої лінійки фарб для авто Maxytone (Yatu).

 

Продукція виготовлена у Китаї за інноваційними розробками, де акцент робиться на оптимальному співвідношенні ціна-якість.

Guazhuang GAN, представник фірми Yatu (Китай)

Мы производим краски в Китае более 20 лет, работаем на рынке Украины уже 5 год. Поставляем материалы в разные страны, это первый китайский бренд, который имеет сильное влияние на зарубежном рынке. По сравнению с другими брендами красок имеем самое идеальное соотношение цена-качество. Краска сама очень густая, хорошо покрывает. Мы можем гарантировать стабильность, качество. Эту стабильность очень ценят  специалисты со всего мира.

Технічний семінар із кольористики та фарбування автівок проводили представники фірми із Китаю та українські дистриб’ютори із Рівного. «Кузовне ательє» на авторинку Ужгорода працює понад 15 років, тут стежать за новітніми розробками у галузі кузовного ремонту автівок, використовують якісні фарби європейських брендів та проглядають можливості й іншої співпраці.

Ян РУСНАК, власник «Кузовного ательє»

Ми збираємо інформацію. Китай він рветься уперед. Зараз ми співпрацюємо із німцями та голландцями, з італійцями в обладнанні. Але зараз Китай намагається зайняти передові позиції. Як кажуть японці: хто володіє інформацією, володіє світом. Усе нове цікаве, цікаво вчитися новому, не важливо, скільки тобі років – розвиватися і вчитися потрібно завжди.

Теоретичну та практичну частини семінару відвідали провідні майстри із кузовного ремонту авто. У майбутньому розглядають можливість продовження співпраці із китайськими колегами та ділитимуться напрацюваннями у галузі.

Джерело: Uzh Inform

 

06 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів