«Різдво по-Ужгородськи» крокує містом

«Різдво по-Ужгородськи» крокує містом
Культурно-мистецька акція «Різдво по-Ужгородськи» третій рік поспіль віщує в Ужгороді прихід світлого свята Різдва Хрестового.

 

Сьогодні колядники, серед яких і професійні вокалісти, і аматори-любителі різдвяних аутентичних традицій, курсують обласним центром Закарпаття і передмістям, аби дарувати людям святковий настрій та чарівний дух Різдва.

Так, на вулиці 8-го Березня колядники зібрали навколо себе кілька десятків містян, співали разом з мешканцями навколишніх будинків закарпатські колядки, фотографувалися і ділилися щирими привітаннями зі святами.

Ужгородці наголошують, що така самобутня акція є справжнім подарунком на Різдво і навіть дещо компенсує відсутність зимової погоди. Натомість колядники протягом кількох років спостерігають, що різдвяний період ознаменовується пробудженням усього світлого і доброго, що є в людях.

Приймав колоритних колядників у себе вдома і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

З упевненістю можна сказати, що Ужгород тепер має не лише дух Різдва, але й його неповторне звучання. І якщо ви почуєте чарівні співи десь біля свого дому, то не втратьте можливості стати частиною казкового і такого важливого дійства.

А за маршрутом унікальних ужгородських колядників можна стежити на їхній сторінці у мережі Facebook. Свято триватиме й завтра, 8 січня.

uzhgorod.net.ua

 

07 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів