Сьогодні на Закарпатті обіцяють дощ

Сьогодні очікується невелика та мінлива хмарність, в другій половині дня місцями короткочасні дощі, грози. Вітер південно-східний 3-8 м/с, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря 19-24, в горах місцями 9-14 тепла.

 

За останніми даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології на річках утримуються низькі рівні води. Найбільше зростання рівня води зафіксовано на водомірних постах Тересва-Нересниця та Ріка-Нижній Бистрий (+ 4 см), найбільше зниження на водомірному пості Тиса-Чоп (- 8 см). На сьогодні сутт?вих змін у гідрологічному режимі не передбача?ться.
Максимальна температура вчора вдень була зафіксована у містах Берегово, Ужгород та Хуст (+ 24), мінімальна ? вночі в районі селища Нижні Ворота (+ 6). Найбільша кількість опадів випала в районі Нижній Студений (+ 3 мм).
Максимальна температура повітря в місті Ужгород (26,9?С) спостерігалась у 1947р. Мінімальна температура повітря в місті Ужгород (- 2,2?С) спостерігалась у 1977 р., повідомили з Центру громадських зв?язків управління МНС України в Закарпатській області.

 

29 вересня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів