«Минай» йде у відрив, а в інших лігах інтрига збергіається

«Минай» йде у відрив, а в інших лігах інтрига збергіається
У рамках 9-го туру чемпіонату Ужгородської футзальної ліги в суперлізі відбувся ключовий матч сезону, в якому визначився беззаперечний лідер. «Минай» зустрічався з «Проспектом» і святкував впевнено перемогу – 9:3.

 

П’ять голів ще в першому таймі у ворота проспектівського кіпера  Юрія Славіка вирішили долю матчу, і можливо чемпіонату. Минай відривається від другого місця на п’ять очок і впевнено дивиться вперед.

«Медея»  влаштувала «розгром» мукачівському «Беркуту» - 11:3. Як завжди порадували публіку феєричною грою африканські легіонери «Медеї», які забили вісім з одинадцяти командних голів. Тож команда Івана Ковача піднімається на третє місце і тепер відстає від другого «Проспекту» всього на два пункти.

«Вопак» доволі несподівано переграв "Радванку", таким чином лише у дев’ятому турі здобувши першу перемогу – 8:3.

Команда УжНУ цей тур пропускала через зняття з чемпіонату команди «Алекс» (Мукачево).

Турнірне становище: «Минай» - 24 очки; «Проспект» - 19; «Медея» - 17; УжНУ – 14;  «Беркут» – 10; «Радванка» - 9;  «Вопак» - 3.

У вищій лізі «Штурм» (Мукачево) розбиває «Верест», який грав без свого ключового виконавця Юрія Чонки - 10:4. «Вікінг» був сильнішим за Худльово, здобувши єдину «суху» розгромну перемогу у цьому турі – 5:0. «Коритняни» зуміли втримати перемогу над УЖНЕТом – 4:3 і загострили боротьбу за друге місце у вищій лізі.  «Олімпік» зумів виграти в «Епіцентра – 5:2, хоча більшу частину матчу зберігалась невелика інтрига у матчі. Гравець «Олімпіка» Євген Бібіков на старті обох таймів забив ефектні голи: спочатку п’яткою, а потім ударом здалеку. Збільшив голевий актив його партнер Михайло Дудаш, ударом зльоту поклавши крапку у матчі.

Турнірне становище: «Олімпік» - 21; «Штурм» - 17; УЖНЕТ – 16; «Вікінг» - 16; «Коритняни» - 13; «Верест» – 12; «Худльово» - 7; «Епіцентр» - 0.

Поєдинок у першій лізі групи В між «Інваспортом» та «Зіною» став найменш результативним у турі.  «Інваспортівці» завдяки єдиному мячу зуміли взяти перемогу – 1:0.

Надзвичайно емоційним виявилась зустріч лідерів «Рятівник» -  УТЕІ. За нічийного результату – 2:2 студенти «привезли» пенальті у власні ворота та й вилучення. Такі стандарти для кращого голеодора «рятівників» Олексія Полянського, наче подарунок. І цього разу він їх виконав бездоганно й «Рятівник» святкує вікторію – 4:2. 

У матчі «Стандарт» - «Перечин» перші вдало розпочали гру, на руку їм зіграло і раннє вилучення Кузнецова. Та «Перечин» знайшов свою гру і завдяки хет-трикам Юрія Лаб’яка та Олександра Головея здобули важливі три очки, які дозволили їм очолити турнірну таблицю – 7:3 такою була перемога перечинців. 

«Сторожниця» впевнено «розібралася» з останньою командою групи В «Здоровя». Автором усіх п’яти м’ячів у складі «Сторожниці» став Олег Мартинич – 5:2.

Турнірне становище. Група В. Перша ліга : «Перечин» – 21; УТЕІ – 19; «Рятівник» - 18; «Інваспорт» - 16; «Сторожниця» - 15; «Стандарт» - 12; «Зіна» - 6; «Здоров'я» - 0.

У групі А команда «Тиса-1» не змогла нічого протиставити вмілій командній грі «Тімвіра» й крупно програла – 1:8. «Трактор» зумів вирвати потрібну перемогу в «Будівельника» й вийшов на другу сходинку – 3:2. «Фенікс» також завдяки перевазі в один м’яч здобуває вікторію над КС «Ужгород» - 3:2.

Матч «КІТ» – «Африка Юнайтед» - перенесено.

Турнірне розташування група А: «Tімвір» - 22 очки;  «Трактор» – 21; «Фенікс» - 17; «Будівельник» - 15; «Африка Юнайтед», «КІТ» – 9; КС «Ужгород» - 7; «Тиса 1» - 3.

 

29 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів