Команди Закарпатської юстиції та системи БПД презентували ЗМІ здобутки своєї роботи

Команди Закарпатської юстиції та системи БПД презентували ЗМІ здобутки своєї роботи
В Ужгороді відбулася прес-конференція Головного територіального управління юстиції та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області за підсумками діяльності за 2017 рік.

 

Про здобутки та основні результативні показники діяльності команди Закарпатської юстиції та системи БПД журналістам розповіли начальник ГТУЮ Руслана Натуркач, перший заступник начальника Іван Алмаші, заступник начальника з питань державної реєстрації Маряна Готра, Віктор Овчінніков та директор Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області Василь Попадинець.

Серед основних успіхів управління юстиції – реалізація проектів «Шлюб за добу» та «Отримання свідоцтва про народження дитини безпосередньо у пологовому», організація роботи оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель та збіжжя, забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, активізація роботи органів ДВС області щодо боротьби зі злісними неплатниками аліментів, заборгованість яких сягає більше 3 місяців, захист прав громадян та бізнесу, розвиток сучасних сервісів тощо.

Директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Попадинець презентував присутнім здобутки системи БПД на Закарпатті, зазначивши, Регіональним центром у 2017-му році видано 2960 доручень адвокатам, для надання БВПД, що майже на 500 доручень більше ніж у минулому році.

Значно зросла й кількість звернень громадян до місцевих центрів та бюро, досягнувши цифри 11201, за результатами розгляду яких видано 1384 доручення адвокатам для представлення інтересів клієнтів та 250 наказів на представництво інтересів клієнтів працівниками місцевий центрів.

Команда юстиції та БПД активно долучається до загальнонаціонального просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який допомагає українцям захищати свої права, та який стане одним із пріоритетних напрямків діяльності у 2018-2019 роках.

Джерело: Закарпатський регіональний центр з надання безоплатної вотринної правової допомоги

 

02 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів