Ужгородський «Епіцентр» став володарем кубка В.Онуфера

Ужгородський «Епіцентр» став володарем кубка В.Онуфера
Відбувся 9-й за ліком турнір-меморіал на честь відомого закарпатського арбітра ФІФА Валерія Онуфера

 

Цьогоріч у спорткомплексі «Юність» змагалися 9 команд (склад кожної: 4+1) із Ужгорода, Ужгородського району, Мукачева й Великого Березного. Цікаві умови змагань (спочатку по 3 команди в трьох групах, потім по стільки ж у двох і з виходом до півфіналу) за відносної невдачі давали шанс на успіх кожному  з учасників на попередньому етапі суперництва.

Більшість матчів (кожен – 2 тайми по 8 хв.) потішили інтригувальним протистоянням. На кінцевих стадіях не обходилося й без пенальті. А тріумфували на турнірі колективи з Ужгорода, Оріховиці (Ужгородський район) та Мукачева.

Після двох етапів змагань у півфінальній стадії зійшлися «Медея» (Оріховиця) з «Беркут» (Мукачево) та «Епіцентр» (Ужгород) – «Вопак» (Ужгород). У першій півфінальній парі перемогу святкувала «Медея» лише в серії післяматчевих пенальті – 5:4, а в другій «Епіцентр» переміг 3:2.

Тож у фіналі зійшлися «Епіцентр» з «Медеєю». Основний час гри завершився без голів, а в серіх післяматчевих пенальті кращими стала гравці «Епіцентру» - 3:2. Бронзові нагороди дісталися «Беркуту», який впевнено здолав «Вопак» - 4:1.

еремонію нагородження здійснили заступник голови ФФЗ Віктор Качур та члени виконкому Закарпатського обласного відділення НОК України: Анатолій Плеханов, член виконкому Федерації футболу Закарпаття Степан Селменський та автор цих рядків. Командам-призерам вручили грамоти, медалі, кубки та індивідуальні призи в номінаціях:

кращий воротар –  Олексій Батурін («Епіцентр»);

кращий захисник – В’ячеслав Куцик («Медея»);

кращий нападник – В’ячеславГанкулич («Беркут»).

 

05 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів