"Закарпатські ведмеді" перемагають на міжнародному турнірі

"Закарпатські ведмеді" перемагають на міжнародному турнірі
Після групового етапу змагань 4 лютого відбулися стикові матчі та фінальні ігри міжнародного хокейного турніру «3rd FRIENDSHIP CUP UZHGOROD 2018» на ужгородській арені “Ice Land”.

 

Окрім того, у рамках програми свою майстерність демонструвало й молоде покоління закарпатських хокеїстів. Група маленьких спортсменів провела показове тренування, а на згадку про турнір отримала від спонсорів солодкий подарунок.

У боротьбі за 3 місце зустрічалися Dream Team Kosice та команда Humenne. В основний та додатковий час переможець не визначився, тож гравці пробивали серію булітів. Цього разу фортуна посміхнулася команді Humenne – словацькі хокеїсти стали бронзовими призерами змагань.

Утім, основну інтригу турніру тримала фінальна гра – чи вдасться господарям змагань, команді “Закарпатські ведмеді”, перемогти суперників – Sršne Kosice? Варто відзначити, що напруга у матчі тривала до останньої хвилини – хокеїсти продемонстрували вольовий, амбіційний і технічний хокей, який раз у раз вибухав емоційними оваціями глядачів. Та все ж команда господарів була більш результативною – важка боротьба обернулася для “ведмедів” довгоочікуваною перемогою - 4:3

Відтак опісля проведення матчів відбулася церемонія нагородження учасників та переможців турніру. Участь у дійстві взяв міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, начальник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан і президент федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик.

Тож переможцем турніру стала збірна Закарпаття “Закарпатські ведмеді”, срібло виборола команда Sršne Kosice, бронзу – HK Humenne, а команди Dream Team Kosice, HK Sobrance та PORSCHE Bratislava отримали пам’ятні відзнаки від організаторів змагань.

Також було відзначено й кращих гравців турніру:

– кращий воротар – Богдан Визичканич (Закарпатські Ведмеді)

– кращий захисник – JEN?O Lukáš (HK Sobrance)

кращий гравець – Adam Bandzak (PORSCHE Bratislava)

кращий нападник Robert Markulik (Sršne Kosice)

кращий бомбардир Maros Stefanco (Dream Team Kosice,)

Мотор команди ANTOL?IK ?ubomír (HK Humenn)

Втім хокейні баталії на Закарпатті не завершуються! Уже наступними вихідними на уболівальників чекає захопливе дійство – фінальна стадія Чемпіонату Закарпаття з хокею!

 

05 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів