Закордонні паспорти на Закарпатті: з живої черги в електронну?

Закордонні паспорти на Закарпатті: з живої черги в електронну?
У Закарпатській ОДА розповіла про перспективи запровадження електронних черг для отримання адміністративних послуг, зокрема й оформлення біометричних закордонних паспортів.

 

У закарпатських ЦНАПах та підрозділах Державної міграційної служби може бути реалізовано одну з програм регіонального розвитку, яка стосується запровадження електронної черги. Про це сьогодні, 6 лютого, під час прес-конференції розповів директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

«Для того, аби забезпечити реалізацію програми для 13 ЦНАПів та 15 центрів ДМС в області, потрібно близько 3,5 мільйонів гривень. Такі кошти є у Державному фонді регіонального розвитку. Наразі відповідний проект пройшов нашу комісію (обласну – ред.), тепер чекаємо висновок з Києва. Однозначно програма має бути реалізована до кінця 2018 року, однак наша мета – щоб це відбулося у першому півріччі…», – розповів Денис Ман.

Однак для успішної реформи потрібно, аби у форматі електронного врядування працювали й ті системи, з якими співпрацюють ЦНАПи. Відповідно цей аспект, за словами Д. Мана, є чи не найголовнішим в успішності реалізації реформи.

uzhgorod.net.ua

 

06 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів