"Срібних" нацгвардійців нагородили поїздкою на термальні води закарпатського Косино

"Срібних" нацгвардійців нагородили поїздкою на термальні води закарпатського Косино
За підсумками змагань з рукопашного бою гвардійців батальйону військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, які вибороли почесне II-ге місце, нагородили поїздкою в замок Паланок та до рекреаційно-оздоровчого комплексу в селищі Косино.

 

Спершу гвардійці відвідали в місті Мукачево замок Паланок, одну з найцінніших, історичних, і воєнно-архітектурних пам'яток Закарпаття XIV—XVII століть. Замок побудований на горі вулканічного походження заввишки 68 метрів і займає площу 13 930 квадратних метрів.  Фортеця має потрійний захист, і в останньому (третьому) розташований замок. У замку є глибокі підвали в скелях, куди могло сховатися населення. Внизу біля гори розкинулась Паланка, тобто містечко, оточене палями та ровом з водою.

Закріпити отримані враження гвардійцям допоміг оздоровчо-рекреаційний комплекс розташований в селі з однойменною назвою Косино, Берегівського району. Термальні води в Косино мають унікальний хімічний склад та застосовуються для лікування захворювань опорно-рухового апарату. Після прийнятих оздоровчих ванн, військовослужбовці знову готові до нових спортивних досягнень.

«Такі заохочення спонукають ще більше працювати над собою, – ділиться враженнями молодший сержант строкової служби Петро Мохорук,  – ми вдячні командуванню за таку нагоду. Тут ми почули неймовірні легенди, відчули  атмосферу того століття і оздоровилися».

«Дана поїздка для військовослужбовців організована вперше, тому командування  батальйону щиро вдячне керівництву рекреаційно-оздоровчого комплексу Косино та підполковнику Миколі Журавльову, який у цьому посприяв, розповідає командир батальйону військової частини 3002 майор Олег Конопляник, – ми цінуємо та піклуємось про кожного військовослужбовця, який розвивається у своїй справі та працює над зміцненням військової дисципліни шляхом досягнення результатів в спорті».

Наразі спортсмени-гвардійці готуються до наступних змагань. А такі заохочення лише мотивують та спонукають військовослужбовців до призових місць.

Майор Йосип Бак, Національна гвардія України

фото автора

 

06 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів