Ужгородка-чемпіонка Надія Гапатин навіть обігнала юнаків!

Ужгородка-чемпіонка Надія Гапатин навіть обігнала юнаків!
На чемпіонаті України серед юнаків та дівчат зі сноубордингу, який проходив на гірськолижному курорті «Буковиця», що на Львівщині успішно виступили закарпатські атлети.

 

Зокрема у віковій групі «старші дівчата» 2003-2004 р.н. вихованка ужгородського тренера Яна Чернея Надія Гапатин не мала рівних у слаломі. Вона здолала дистанцію за 59, 46 секунди, випередивши найближчу переслідувачку Софію Проіус з Івано-Франківщини на 3,5 секунди. Бронза дісталася представниці Тернопільщини – Наталії Федишин.

У хлопців у цій віковій групі переможцем також став закарпатець Назарій Гулій, правда у своєму чемпіонському часі він на одну секунду поступився Надії, фінішувавши з часом 1 хв, 17 секунд. Срібло також в спортсмена з Ясінянської СДЮШОР Євгена Швайгера, бронза в Олександра Крицуна з Івано-Франківщини.

Як зауважив наставник Надії Гапатин Ян Черней: «Вже на цьому тижні їдемо на міжнародні «фісовські» змагання до Словаччини на гірськолижний курорт Вішня Боча, а потім в Італію. Разом з Надією їде й сноубордист Тарас Ковбаснюк. Сподіваюся, що там також зможемо поборотися за медаль».

Роман СЕНИШИН

 

15 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів