Стрілянина на вулиці Орлая в Ужгороді: поліція встановлює всі обставини

Стрілянина на вулиці Орлая в Ужгороді: поліція встановлює всі обставини
Співробітники Ужгородського відділу поліції встановлюють всі обставини та причини стрілянини на вулиці Орлая. Власник мав дозвіл на небойову зброю, яку застосував. Пістолет вилучено, слідство триває.

 

Вчора, 17 лютого, до поліції надійшло повідомлення від ужгородця про те, що в нього та його приятелів стріляв його знайомий. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції та співробітники управління патрульної поліції в Закарпатській області. Правоохоронці встановили, що четверо чоловіків на автомобілі «Volkswagen» приїхали до чоловіка, що проживає на вулиці Орлая. Між ними виник конфлікт через фінансові питання.  Ужгородець, до якого прийшли на розмову, перебував у стані алкогольного сп’яніння, він дістав свій спецзасіб для відстрілу гумовими кулями та став стріляти. В результаті одному з учасників конфлікту довелося звернутися по медичну допомогу.

Поліція вилучила зброю, автомобіль «Volkswagen» поміщено на спецмайданчик. Встановлено всіх учасників конфлікту, це 40-річний житель села Заріччя, 36-річний чоловік з села Минай та двоє 43-річних ужгородців. Стрілком є 37-річний ужгородець. Співробітники Ужгородського відділу поліції визначаються з правовою кваліфікацією події, вирішують питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Всі обставини та причини стрілянини на вулиці Орлая з’ясовуються. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів