Другий день «МедовухаФесту» у розпалі

Другий день «МедовухаФесту» у розпалі
На набережній Незалежності в Ужгороді другий день триває гастрономічний фестиваль «МедовухаФест».

 

У зв′язку із сонячною погодою відвідувачів свята у центрі міста не бракує. А приводів завітати на фестиваль достатньо – там весело, смачно, корисно, практично і дуже колоритно.

Попри те, що загальний антураж заходу – це вже звична атмосфера закарпатських фестивалів, однак наголоси все ж розставлені тематично. Головний продукт свята – мед і все, що з ним пов′язано. На «МедовухаФесті» окрім півтора десятка видів меду та медових напоїв виробники пропонують відвідувачам косметику, ліки, мило, солодощі, прикраси й близько сотні різновидів свічок.

За словами бджолярів і пасічників, їхнє захоплення має 100% користі і не залишає зайвих відходів. Усе, що здатна дати людині бджола, корисне, смачне і цілюще, навіть бджолині укуси. Доглядати за бджолами то не проста справа, тому тих, хто сам займається пасікою, а не скуповує сировину, доволі небагато. На ужгородський фестиваль традиційно завітали не лише закарпатці, але й пасічники з сусідніх областей України, які вже кілька років є постійними учасниками свята. Гостям з Прикарпаття, наприклад, подобається, що в Ужгороді завжди достатньо туристів, а край є гостинним, тим більше, що й участь безкоштовна.

Свято триватиме у центрі міста до вечора. Гарний настрій підтримуватиме як п′янка медовуха, так і запальна концертна програма із «живою» музикою та співами. Ви ще встигаєте!

uzhgorod.net.ua

 

18 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів