Виконком Ужгородської міськради затвердив передачу коштів медичним установам м. Чоп

Виконком Ужгородської міськради затвердив передачу коштів медичним установам м. Чоп
Розподіл між медичними закладами Ужгорода коштів, які передані на підставі Договору між Ужгородською та Чопською міськими радами про передачу коштів медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання медичних послуг мешканцям Чопа на 2018 рік, затвердили сьогодні рішенням чергового засідання виконкому Ужгородської міськради.

 

Зокрема:

- центральній міській клінічній лікарні — 600 тис. грн;

- міській дитячій клінічній лікарні – 100 тис. грн;

- міському пологовому будинку – 300 тис. грн.

Головні лікарі цих закладів мають забезпечити особистий контроль за госпіталізацією мешканців Чопа і проводити її в межах визначеного розподілу коштів.

Рішення також зобов’язує госпіталізацію та лікування хворих, які не є мешканцями Ужгорода, проводити лише за умови наявності полісу добровільного медичного страхування або іншої форми повного відшкодування видатків на лікування, крім хворих, які потребують невідкладної медичної допомоги. За це головні лікарі міських медичних закладів нестимуть особисту відповідальність.

Також відповідно до рішення до 10 числа кожного місяця інформація про використання коштів кожним із закладів має надходити до міського відділу охорони здоров’я.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

21 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів