Дороги Закарпаття. Мало того, що керманичі автівок нетверезі, так вони ще й "наркоші"!

Дороги Закарпаття. Мало того, що керманичі автівок нетверезі, так вони ще й "наркоші"!
Працівники груп реагування патрульної поліції за минулу добу задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Тячівському, Великоберезнянському, Міжгірському районах.

 

Двох водіїв затримали тячівські поліцейські. У селищі Тересва вночі  працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Chrysler» іноземної реєстрації, який виконував небезпечні маневри. Водія зупинили, за кермом перебував 21-річний місцевий житель, який не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в районній лікарні встановили, що юнак перебував у стані наркотичного сп’яніння (вживав марихуану). Поліцейські склали на водія адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від керування правопорушника відсторонили.

У самому Тячеві вдень працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-2106», який був припаркований під знаком заборони. За кермом перебував 19-річний місцевий житель в неадекватному стані. Юнака доставили в районну лікарню, де медики встановили, що той перебуває у стані токсичного сп’яніння (надихався парами клею). На правопорушника склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного, наркотичного чи токсичного сп’яніння, вилучили водійське  посвідчення та відсторонили його від керування.

Уночі в поліцію Міжгірського району надійшов виклик із села Запереділля. Жінка повідомила про те, що тамтешній житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, затіяв конфлікт зі своєю дружиною та тещею. Коли на місце події прибула група реагування патрульної поліції, то самого правопорушника вдома не застали. Побачили його на вулиці, де той керував автомобілем марки «Rеnault». Поліцейські доставили правопорушника в районну лікарню, де виявили 1,68 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

У Малому Березному ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Таврія», на якому був несправний задній габарит. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та мав ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили чоловіка від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів