УЖГОРОДСЬКИМИ МИТНИКАМИ ПРИПИНЕНО НЕЗАКОННЕ ВВЕЗЕННЯ ДВОХ ВАНТАЖІВОК, ВАРТІСТЬ ЯКИХ ПОНАД МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ

Цього четверга (06.10.05) працівниками Ужгородської митниці спільно з УБОЗ припинено незаконне ввезення двох вантажних автомобілів „МАН” та „Сканія” з причепами під керуванням громадян Литви.

 

Під час перевірки документів на вантажний автомобіль ?МАН? (2000 року випуску) з напівпричепом-рефрижератором (2003 року випуску) виявилося, що фірма, якій належить даний транспортний засіб, за вказаною в документах адресою не значиться. Крім того, ре?страційні номери на автомобіль і причеп взагалі видавалися... на легкові автомобілі.
Майже тотожний випадок стався й з увезенням вантажівки ?Сканія? (2005 року випуску) з напівпричепом-рефрижератором (2005 року випуску). Як виявилося, даний транспортний засіб теж нібито належав тій самій фірмі. Ре?страційні номери на ?Сканію? теж видавалися на легковий автомобіль. А от номери на рефрижератор, як виявилося, видавалися на напівпричеп незаводського виробництва.
Автомобілі, вартість яких склада? понад мільйон гривень, ужгородськми інспекторами затримано. Складено протоколи про порушення митних правил, повідомила Вікторія Сенгетовська, головний інспектор по зв?язках з громадськістю та ЗМ?
Ужгородської митниці.

 

07 жовтня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів