Закарпатські рятувальники підбили підсумки роботи за лютий

Закарпатські рятувальники підбили підсумки роботи за лютий
Про пожежі та надзвичайні події на території Закарпаття й загальну обстановку в області говорили на підсумковій нараді за лютий, що відбулася 1 березня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області.

 

Головував на нараді начальник Управління полковник служби цивільного захисту Роман Гудак, за участю керівного складу оперативно-рятувальної служби Закарпаття та начальників структурних підрозділів області.

Як зазначив у своїй доповіді заступник начальника Управління Дмитро Лешко, впродовж лютого в області не виникало надзвичайних ситуацій, хоча зареєстровано 37 надзвичайних події. Крім цього за вказаний період в області зареєстровано 144 пожежі, на яких загинуло 5 осіб, ще одна людина травмувалась. У 30 випадках виклики за сигналом «Тривога» виявилися хибними.

Підбиваючи підсумки наради, Роман Гудак акцентував увагу присутніх на основних заходах, які потрібно реалізувати органам та підрозділам цивільного захисту в найближчий період: необхідність покращення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення, вжиття упереджувальних заходів щодо недопущення загибелі людей на пожежах та різного роду надзвичайних подіях та ситуаціях. Також особлива увага зверталася на попередження пожеж в екосистемах краю.

Управління ДСНС України у Закарпатській області

 

01 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів