Гандбол: ужгородські «Карпати» розпочинають домашній тур з перемоги

Гандбол: ужгородські «Карпати» розпочинають домашній тур з перемоги
В ужгородському спорткомплексі «Юність» у четвер, 1 березня стартував 4-й з’їзний тур чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд у першій лізі.

 

Ужгородські «Карпати» в першому поєдинку мірялися силами з чернівецькою «Буковиною». Підопічні Юрія Бухлака доволі впевнено перемогли буковинський колектив з рахунком 25:17. Перша половина зустрічі завершилася перемогою господарів 11:8.

Такий результат дещо розхолодив нашу команду, яка почала діяти розкуто, чим ледь не поплатилася, однак свій гандикап хлопці тримали мінімум у три м’ячі. А в завершальні 10 хвилин зустрічі закарпатці закинули в ворота суперників 6 мячів, пропустивши у власні лише один. Тож закономірно перемагаємо.

В інших матчах цього ігрового дня маємо такі результати:  КСЛІ-ЦСКА – КСЛІ -  28:21 (15:12) та «Вінниця – «Тернопіль» - 45:23.

Сьогодні, 2 березня «Карпати» мірятимуться силами з «Вінницею», а завтра, 3 березня зіграють з київським КСЛІ, а в завершальний ігровий день (4 березня) мірятимуться силами з броварським БВУФК.

Семен МИХАЙЛИК

 

02 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів