Знову провокація? У Берегові побили скло на 9-ти авто з угорськими номерами

Знову провокація? У Берегові побили скло на 9-ти авто з угорськими номерами
Усе це виглядає, як відверта провокація, про які застерігали у ці дні правоохоронці. Адже автомобілі з українським номерами, які були припарковані поруч з авто на угорських номерах, залишилися неушкодженими.

 

Інцидент стався в ніч з четверга, 15 березня, на п’ятницю, 16 березня, у дворі, що створений з п’ятиповерхівок на вулицях Шевченка та Корятовича, поруч із спортбазою «Закарпаття».

Невідомими наразі особами були пошкоджені 9 автомобілів, яким вибили лобове чи заднє скло.

Особливістю цього акту вандалізму став той факт, що об’єктами нападу стали виключно автомобілі з угорськими номерами. Авто з українськими номерами, які були припарковані поруч, залишилися неушкодженими. І це вкотре доводить, що йдеться про відверту провокацію.

Зранку викликані наряди поліції приступили до зборів показів та заяв від постраждалих.

– Повідомлення про інцидент надійшло до правоохоронців сьогодні близько 6:47 ранку, від мешканція вулиці Шевченка. Заявник повідомив, що вийшов зранку на вулиц, і побачив 7 пошкоджених авто, у яких були розбиті лобові стекла. Наразі на місці працюють правоохоронці. Вирішується правова кваліфікація, – прокоментували у закарпатській поліції.

Нагадаємо, що у ці дні на Закарпатті відзначають 79 річницю Карпатської України та 170 років угорської революції. І що важливо, усі заходи вчора пройшли спокійно, без будь яких інцидентів.

Також учора, 15 березня на адміністративній межі Закарпаття та Львівщини було затримано кілька автівок з молодиками, у яких виявили балаклава, кастети, ножі та битки.

Mukachevo.net

 

16 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів