Юні гравці "Чорноморця" святкують перемогу в міні-турнірі з футболу в Закарпатті

Юні гравці "Чорноморця" святкують перемогу в міні-турнірі з футболу в Закарпатті
Перший етап турніру з міні-футболу для дітей із ромських поселень на базі Білківської загальноосвітньої школи організували поліцейські на Іршавщині.

 

Позмагалися за звання кращої дитячої команди в першому етапі міні-футболу для дітей представники «Чорноморця» та «Спартака». Дітей за ініціативою поліцейських готували вчителі з фізкультури Петро та Володимир Горзов.

Розпочався турнір з урочистостей. На поле організатори запросили кожну команду та привітали всіх учасників. Гравці знайомилися зі своїми суперниками та гучно заявили про себе спортивними гаслами.

Гра проходила з великим спортивним азартом, жагою до перемоги, адже команди прийшли підтримувати їх товариші.

На заключному етапі пройшла церемонія нагородження. Гравців команди-переможця  «Чорноморець» поліцейські відзначили грамотами.

Інспектор з ювенальної превенції  Яна Горзов звернулась до дітей, їхніх вчителів та  юних вболівальників: «Сьогодні у нас відбулось справжнє спортивне свято-матч з міні-футболу за звання кращої дитячої команди, де перемогла дружба».

На завершення поліцейські подякувала за хорошу гру і пообіцяли запросити команду-переможця «Чорноморець» на обласне змагання, що відбудеться вже у квітні цього року.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів