ФК «Ужгород» в 1/8 зійдеться з МФА

ФК «Ужгород» в 1/8 зійдеться з МФА
В 1/16 фіналу крайового кубка мукачівський «Мункач футбольна академія» зустрічався з бронзовим призером першої ліги західної зони – командою ФК «Нижній Коропець».

 

Нижньокоропецька команда ще до початку поєдинку змушена була вдатися до кардинальних змін через вимушену заміну воротаря, так як їх постійний страж воріт не мав права грати проти свого клубу – тож у рамку воріт став польовий гравець Василь Монда. Але в цілому Василь зі своїми обов’язками справився.

Свої корективи в перебіг подій на полі вніс шквальний вітер на полі в Середньому. Команда, яка грала проти  вітру практично змушена була більшість передач виконувати низом, бо всі верхові завертали назад.

Саме мукачівці мали перевагу вітра в першому таймі й скористалися цим на 22-й хвилині – Артем Баятян прийняв м’яч в штрафному майданчику суперника й низом чітко відправив його у сітку воріт суперника. Але далі суперник зміг відтіснити гру до центра поля  й раз по раз намагався контратакувати. Підопічні Віктора Ряшка  мали ще кілька хороших нагод, щоб збільшити свою перевагу, однак не зуміли скористатися зі своїх переваг у цей відрізок часу.

У другому таймі МФА хоч і володів ініціативою та дозволяв супернику здійснювати доволі гості  випади. Пощастило, що наші захисники не дали в завершальний момент нападникам «Нижнього Коропця» завдати вирішального удару. А зробив остаточною перемогу мукачівців Іван Байса, який після відскоку вразив володіння В.Монди на завершальній хвилині гри.

Тож – 2:0 і МФА крокує до наступної стадії розіграшу кубка, де в 1/8 зійдеться з ФК «Ужгород».

Семен МИХАЙЛИК

 

22 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів