Чим та де сьогодні зайняті працівники-комунальники в Ужгороді

Чим та де сьогодні зайняті працівники-комунальники в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» монтують нову лінію вуличного освітлення, встановлюють світильники на вулиці Журавлиній, міняють лампи на площі Шандора Петефі.

 

«УжАгромікс» продовжує зрізати аварійні дерева на вулиці Возз’єднання. Косять працівники підприємства зелені зони транспортних кіл на площах Богдана Хмельницького, Дружби Народів. Крім того, на зеленій зоні транспортного кола на площі Богдана Хмельницького прополюють квітники з тюльпанами.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Антонія Годинки, В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича. Вчора ввечері з використанням спецтехніки прибирали проспект Свободи, транспортні кола на площах Дружби Народів, Богдана Хмельницького, набережні Слов’янську, Київську, Незалежності, вулиці Руську, Мукачівську, Робочу, Андрія Новака, Швабську, транспортний міст Масарика.

Прибирають стихійні смітники і робітники «УжБудСервісу», зокрема, на вулицях Михайла Грушевського, 55, Минайській, 11. На Володимирській – вирізають поросль.

Працівники комунального підприємства КШЕП продовжують встановлювати обмежувачі руху на набережній Незалежності. Роблять комунальники сьогодні також поточний ремонт вулиці Митної.

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі. Сьогодні тут копають траншеї для прокладання зовнішньої водопровідної мережі. У рамках капремонту покриття на площі Шандора Петефі демонтують ФЕМ-плитку.

Капітально ремонтують тротуари на вулиці Юрія Гагаріна (ставлять бордюр, покриття з ФЕМ-плитки) та на проспекті Свободи (роблять покриття з ФЕМ-плитки).

Викладають ФЕМ-плитку у рамках реконструкції і на вулиці Олександра Можайського (8 Березня– Минайська).

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

11 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. vvv 2018-04-12 / 09:25:56

    Може вже почали б площу Кирпи робити? Погода ніби сприяє, чи то може дощу чекають?
    І щодо стихійних сміттєзвалищ - по вул. Панькевича в районі електростанції - там вже не стихійне, а постійне сміттєзвалище утворилось.