Ужгород у магноліях: в місті почався рожевий сезон

Ужгород у магноліях: в місті почався рожевий сезон
Вже зараз у всіх куточках Ужгорода можна спостерігати цвітіння дивовижних магнолій.

 

Магнолії Кобус, Сюзан, Суланжа вкрили місто неймовірними квітами всіх відтінків рожевого та білого кольорів. Зараз магнолія – це і найпопулярніша фотолокація, і туристична родзинка, і найкращий передвісник рожевого сезону в Ужгороді.

Магнолії на площі Народній, вулицях Духновича і Героїв Небесної Сотні, набережній Незалежності, парку Лаудона… – це одні з найулюбленіших магнолієвих локацій у центрі міста. А скільки видів цих дерев прикрашають подвір′я ужгородців… А ще ж є ботанічний сад, де зібрано близько десятка видів магнолій, зокрема пізні сорти – обернено-яйцевидна і огіркова.

Зараз уся ця краса наповнює місто неповторним шармом і ароматом. Попри безсумнівну чарівність магнолій людям все ж варто постійно нагадувати:

МАГНОЛІЇ НЕ ЖИВУТЬ У ВАЗОНАХ З ВОДОЮ І НЕ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ ДЕКОРУВАННЯ ЗАЧІСОК ТА ОДЯГУ!

Квітці магнолії дійсно комфортно виключно на своєму дереві. Вона живе не надто довго, а потім скидає свої пелюстки. Але загалом через значну кількість квітів дерево виглядає квітучим близько двох тижнів.

Помітьте і оцініть цю красу, яка так пасує Ужгороду!

Нагадаємо, що в Ужгороді вже розквітли перші сакури. А міський голова Богдан Андріїв наголосив, що Ужгород був, є і ще довгі роки буде сакуровою столицею не тільки Закарпаття, але і всієї України.

uzhgorod.net.ua

 

11 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів