Ліга Сміху в Ужгороді: два аншлаги за один вечір

Ліга Сміху в Ужгороді: два аншлаги за один вечір
Учора в Ужгороді в обласному драматичному театрі відбулися два концерти кращих команд телевізійного гумористичного шоу «Ліга Сміху».

 

До обласного центру Закарпаття завітали «Вінницькі», «Отдихаєм вмєстє» з Хмельницького та «Стояновка» з Молдови. Це одні з найсильніших команд гумористичних телезмагань, а хмельничани з молдованами – фіналісти минулого сезону.

Ажіотаж навколо гастролей в Ужгороді був настільки великий, що організаторам туру довелося навіть влаштувати додатковий концерт. Отож учора зала обласного театру була повна двічі. Прийом з боку ужгородців і жарти від гостей були на висоті!

«Лігасмішники» були, як то кажуть, у темі. Взагалі часом здавалося, що гумористи з місцевих. Актуальні жарти про наші дороги, про багатостраждальну площу Петефі, сервіс у місцевих супермаркетах, відпочинок в ужгородських клубах, легендарні «Три горби», номери про закарпатські села із притаманним їм колоритом сприймалися гучним сміхом і тривалими аплодисментами.

Публіка теж була підготовлена. Більшість демонстрували «знання матеріалу», адже вже кілька сезонів стежать за проектом Студії «Квартал 95». Зала співала пісні улюблених коміків, брала участь в імпровізованій розминці, а сміливі закарпатські дівчата навіть долучилися до постановки номерів. Ну, і важко було не помітити романтично-бурхливу реакцію ужгородок на зірку «Стояновки» Івана Люленова. Молдавський Челентано розбив не одне серце.

Вражень море! Двогодинний концерт пройшов на одному диханні. Попереду ще багато гумористичних гастролей в Ужгороді – це й виступи команд «Ліги Сміху», і стендап-шоу у травні, і приїзд всієї команди «Вечірнього кварталу» у червні. Ужгород теж знають як закарпатську столицю гумору – наші коміки з команди «Тяп-Ляп» вже ставали учасниками ефірів на «1+1», а прихильників місцевої ліги «КВН» з кожним роком стає все більше.

Отож не втрачаймо почуття гумору, і все у нас буде добре!

uzhgorod.net.ua

 

15 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів