Майбутніх охоронців кордону на Закарпатті проводжали на військове навчання

Майбутніх охоронців кордону на Закарпатті проводжали на військове навчання
Сьогодні ввечері майбутні прикордонники вирушать у навчальний центр Держприкордонслужби, звідки повернуться підготовленими для захисту державних рубежів. Тридцять закарпатців, яких учора серед багатьох інших урочисто проводжали на строкову службу в обласному військкоматі, були відібрані для нелегкої, проте почесної служби у лавах ДПСУ.

 

Відбір був суворий та принциповий, адже наступні півтора роки стануть для юнаків справжнім випробуванням на витривалість, фізичну підготовку, мужність та порядність. Специфіка служби, особлива відповідальність та довіра мільйонів співвітчизників перетворять хлопців на чоловіків, загартують бойовий дух та навчать боронити Батьківщину.

Провести юнаків на строкову службу та розповісти їм про перспективи подальшої військової кар‘єри прийшли офіцери Окремого регіонального центру комплектування, Головного центру підготовки особового складу ДПСУ ім.І.Момота та Чопського прикордонного загону. Військовий капелан Сергій Ємець звершив для призовників молебень та дав духовну настанову майбутнім прикордонникам. Що важливо, кожному юнакові подарували молитвослов «Духовний бронежилет» та невеличку іконку.

Після останніх інструктажів та роз`ясненьхлопців розподілили на дві групи, одна з яких уже ввечері вирушить на військове навчання. Воно триватиме протягом місяця та проходитиме в Оршанецькому навчальному центрі, що на Черкащині. Після того солдатів-строковиків разом з їхніми товаришами з інших регіонів України чекатимуть у Чопському та Мукачівському прикордонних загонах для подальшої служби.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

18 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів